Vores favoritter

Aviajas favoritter

For Aviaja Asa skal tights og toppe sidde til, når hun dyrker yoga, pilates og reformer, så træningstøjet bliver hvor det skal, når hovedet hænger nedad under en downward facing dog. Og så er det jo bare en bonus, hvis man både kan have det på før, under og efter træning.

Se Aviajas rethinkit favoritter her.


Hvordan styler du Rethinkit i hverdagen?

”Jeg har vendt den om — min dag bliver tilpasset tøjet! Det er nemt for mig at sige, fordi min hverdag er at bevæge sig.”

Leggings og en strik, som passer til i farven. Til sommer er det shorts og toppen med de brede stropper.”


Hvilke 3 Rethinkit styles er dine favoritter?

Seamless – de leggings kan noget særligt. Jeg glæder mig til der kommer flere farver!”

Cykelshorts med tilhørende sportstop. Det er perfekt i hotsalen og på sommerdage.”

”Mit tracksuit! Min jakke bliver skambrugt, også selvom jeg til tider spilder på den. Men jeg vil også påpege, at det er ret fejt at skulle vælge favoritter blandt sine favoritter.”


Sammensæt det perfekte yogaoutfit ud fra vores styles?
”Når jeg bevæger mig, er alle højtaljede træningstights fra Rethinkit rare at have på, så skal jeg ikke tænke over om undertøjet flopper frem. Når det kommet til toppen, så tager jeg hvilken som helst der sidder til, et hundestræk eller bækkenløft er bare bedst, når man ikke skal fifle med tøjet foran ansigtet. Og så den langærmede t-shirt, som har en god temperatur til opvarmning og nedkøling.”


Hvilken funktion skal dit sportøj have?

”Det er blevet til, at det skal kunne bruges til træning, hverdag og muligvis i byen. Førhen havde jeg træningstøj og så skiftede jeg, men nu trækker jeg bare i leggings og så er overkroppen “pyntet” anderledes. Det er Rethinkit skyld i.”

Læs videre

"Jeg har styrken fra mit ophav"

Aviaja Asa

Aviaja har som grønlandskdansker fundet styrken i sit ophav og sårbarheden omkring den. Hun tror påvigtigheden ved at forblive nysgerrig på sig selv og andre, og blive ved med at tilføje ny viden til hendes hverdag.


Læs mere her

Mettes Rethinkit favoritter

For Mette Karrebæk skal træningstøj være nemt og alsidigt – der er jo større chance for at man får bevæget sig lidt i løbet af dagen, hvis man allerede har noget af træningstøjet på. Den behagelige sports-bh fra Rethinkit er hvert fald blevet en fast del af hverdagsgarderoben, så hun er et skridt tættere på løbeturen.


Se Mettes favoritter her