Journals

Rethinkit er lavet af kvinder for kvinder. Hver dag bliver vi inspireret af alle de stærke kvinder omkring os.

Her kan du læse vores Journals, hvor vi har fået fornøjelsen af at snakke med nogle af disse seje og modige kvinder.
Tak fordi I vil lukke os ind og dele ud af jeres erfaringer.

Om at skifte fra et restriktivt til et selvkærligt mindset

Helena Lien

For Helena Lien betyder hendes nye hverdag som selvstændig, at hun kan arbejde med alt det hun brænder for – nemlig sundhed, velvære, mindset og en holistisk tilgang til at finde glæden i vores hverdag.

I dette interview fortæller Helena om at tage springet som selvstændig, hvad sundhed er for hende, og hvordan hun selv har fundet frem til en hverdag med mere selvkærlighed.


Læs mere her

”Hvis bevægelse føles som en sur pligt, bliver det aldrig godt”

Emilie Hage

Mød 32-årige Emilie, der til daglig arbejder som UX-designer og underviser som reformer pilates-instruktør hos Powerhouse CPH. I starten af 2022 startede hun sit eget træningskoncept med udendørs drop-in træningshold rundt omkring i KBH, da hun ønskede at forene den frie udendørstræning med en motiverende fællesskabsfølelse.


Læs mere her

om at drømme stort og arbejde sig hen mod det

Enna Pehadzic

Mød 25-årige Enna, der er bosat i København og til dagligt er professionel basketballspiller. Allerede som 16-årig flyttede Enna hjemmefra for at udleve sin drøm som basketballspiller, og hun har siden både spillet i Italien og USA på professionelt plan.


Læs mere her

”Jeg har styrken fra mit ophav”

Aviaja Asa

Aviaja har som grønlandskdansker fundet styrken i sit ophav og sårbarheden omkring den. Hun tror påvigtigheden ved at forblive nysgerrig på sig selv og andre, og blive ved med at tilføje ny viden til hendes hverdag.


Læs mere her

om ønsket om at finde balancen i en travl hverdag

Mette Karrebæk

Mød Mette Karrebæk, der er Creative Director hos Rethinkit Studios, hvor hun til dagligt er med til at kreere de smukke drops.

I dette interview har vi fået fornøjelsen af at stille Mette nogle spørgsmål for at blive klogere på en af de seje kvinder, der står bag Rethinkit.


Læs mere her