Om os

Rethinkit

Rethinkit tror på en afbalanceret livsstil med tid til sig selv og andre, og uanset om du løber ærinder,er på vej i fitnesscenteret eller på arbejde, så har vi noget for dig. Rethinkit omfavner alle aspekter af din hverdag.


Rethinkit er athleisure wear til kvinder og fungerer som en hybrid melllem fashion og sportstøj. ‘Athleisure’ kommer af de engelske ord ‘athletic’ og ‘leisure’ og omfatter funktionelt og stilrent sportstøj, der kan bruges til hverdag. Vores minimale og alsidige designs kombineret med strækbare, åndbare og fugtabsorberende genbrugsmaterialer gør, at vores tøj passer til fitnesscenteret, yogamåtten eller din hverdag. Funktionalitet er i fokus, og vi har lagt vægt på bevægelse og komfort for at gøre det så let som muligt for dig at være aktiv.

Rethink sportstøj og fashion med Rethinkit

Rethinkit


Vores mål er at blive den del af din garderobe som du holder mest af og som passer til en aktiv livsstil, hvor bevægelse, komfort og stil er omdrejningspunktet. Vi tror på idéen om langtidsholdbart og tidløst tøj, der har flere funktioner og kan bruges på kryds og tværs, da vores mål er at minimere mængden af tøj i din garderobe. For at understøtte dette, arbejder vi med drops i stedet for sæsoner.
Rethinkit Studios

Hvor?

Vi er placeret i Gentofte (Danmark) i vores nye CO2-neutrale kontorer, hvor vi har vores eget trænings- og yogastudie. Her kan vi teste alle vores produkter og selv holde os aktive.