30 dages retur


Når du handler online på www.rethinkit-studios.dk har du 30 dages fortrydelsesret, undtagen på udsalgsvarer hvor vil returretten være 14 dage.

Gratis ombytning: Vi tilbyder gratis ombytning via vores returportal HER. Den nye størrelse bliver sendt til dig, så snart vi modtager din returpakke. 

Retur til lager: Du skal selv afholde omkostningerne for returen, men har mulighed for at købe et label til 40 kr. via vores returportal HER.

Retur til hovedkontor: Det er muligt at returnerer ordrer på vores kontor på Grusbakken 12, 2820 Gentofte. Du skal blot medbringe dine varer og din returseddel.

Sådan returnerer du

 • Opret din retur via vores returportal.
 • Registrer de varer, du vil returnere eller ombytte.  
 • Når du har oprettet din retur, modtager du en QR-kode som returlabel.
 • Husk at udfylde den medfulgte returseddel og vedlæg den i pakken. 
 • Ved ombytning sender vi dig den nye størrelse, så snart vi modtager din returpakke. 
  Ved brug af returlabelen trækkes 40 kr. fra dit returbeløb. Du kan bruge en anden form for returnering, så længe at pakken bliver sendt direkte til vores returadresse. Du er ansvarlig for pakken, indtil den er modtaget af os. Derfor anbefaler vi, at du får en kvittering for din aflevering af pakken.

  Vi sender en bekræftigelse pr. mail når vi har behandlet din returordre, og du kan forvente at modtage beløbet inden for 14 hverdage, efter vi har behandlet returneringen.

  Hvis du ikke har modtaget den inden for 14 hverdage, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på hello@rethinkit-studios.com.


  Returadresse

  Rethinkit Studios
  Grusbakken 12
  2820 Gentofte
  Danmark