Vores favoritter

Emilies favoritter

Det rette sæt træningstøj bliver automatisk en motivationsfaktor for Emilie Hage, når hun selv træner eller underviser andre. Her er seamless-sættet og tracksuitet perfekt, da det både er funktionelt og nemt kan kombineres med hverdagstøjet.  

Se Emilies Rethinkit favoritter her.


Hvordan styler du Rethinkit i hverdagen?

”Jeg har altid sportstøj med i tasken på arbejde, da jeg underviser flere gange om ugen eller har egen-træning. Derfor kan jeg rigtig godt lide Rethinkit’s kollektioner, fordi det er lidt mere afdæmpet i farverne, og jeg kan kombinere det med mit hverdagstøj og sko. Jeg synes deres seamless-sæt med en oversize t-shirt og en blazer fungerer rigtig godt. Og så passer deres outdoor-kollektion jo virkelig godt til mine udendørstræninger.”


Hvilken funktion skal dit sportøj have?

”Det skal først og fremmest være funktionelt og sidde godt. Jeg vil ikke begrænses af det tøj jeg har på. Og så er tøjet jo også en motivationsfaktor i sig selv – det er som om jeg performer lidt bedre når jeg har et tjekket sæt sportstøj på.”


Hvilke 3 Rethinkit styles er dine favoritter, og hvorfor?

”Nu hvor jeg har prøvet de forskellige styles, er det svært kun at vælge tre. Jeg kan godt lide at træne i sæt generelt og her er Rethinkit jo virkelig gode.” 

”Jeg er rigtig glad for seamless-sættet, fordi det sidder godt, støtter de rigtige steder og passer perfekt når jeg dyrker reformer pilates, da det sidder tæt til kroppen, så jeg ikke behøver bekymre mig om, at det kryber op eller falder ned.”  

”Track sættet med shorts, bukser og jakke er et super godt all-around sæt som jeg bruger både til løbeture, udendørstræning og senest på vandretur i Norditalien, da jeg var på sommerferie. Det er let og komfortabelt at have på og nemt at bevæge sig i.” 

”De højtaljede leggings bagera med matchende sports-bh og top er mit nye yndlingssæt. Det sidder så pænt og materialet er super lækkert at have på. Det bruger jeg både i hverdagen og til at træne i.”

Sammensæt det perfekte outfit til udendørs træning udfra vores styles

”Tøj til udendørstræning afhænger meget af vejret. Derfor er det altid godt at have mange lag på, så man kan tage af og på, hvis det bliver for koldt eller varmt.”

”Når det er varmt i vejret, har jeg været rigtig glad for track-sættet med shorts og jakke. Jakken ryger ofte af efter opvarmningen og så har jeg en top indenunder. Cykelshorts fungerer også rigtig godt sammen med. De har en god længde, hvilket er rart til de mange varierende øvelser.”

”Når det er koldere, tager jeg et par lange leggins på. Jeg kan godt lide at træne i tætsiddende tøj som jeg kan bevæge mig i. Seamless sættet eller de højtaljede bagera-leggins passer perfekt. Og så er det altid rart med en varm trøje til turen hjem. Her er sweatshirten rigtig god, da den holder mig varm og samtidig er dejlig at have på.” 

Læs videre

”Hvis bevægelse føles som en sur pligt, bliver det aldrig godt”

Emilie Hage

Mød 32-årige Emilie, der til daglig arbejder som UX-designer og underviser som reformer pilates-instruktør hos Powerhouse CPH. I starten af 2022 startede hun sit eget træningskoncept med udendørs drop-in træningshold rundt omkring i KBH, da hun ønskede at forene den frie udendørstræning med en motiverende fællesskabsfølelse.


Læs mere her

Ennas Rethinkit favoritter

For Enna Pehadzic skal træningstøj være bevægeligt og funktionelt, da hun som professionel basketballspiller oftest er iført store shorts og t-shirts og elsker derfor den feminine kontrast som Rethinkit tilbyder.


Se Ennas favoritter her