Vores favoritter

Ennas favoritter

For Enna Pehadzic skal træningstøj være bevægeligt og funktionelt, da hun som professionel basketballspiller oftest er iført store shorts og t-shirts. Derfor elsker hun også den feminine kontrast som Rethinkit tilbyder.

Se Ennas Rethinkit favoritter her.


Hvordan styler du Rethinkit i hverdagen?

”Jeg har tit mine seamless tights på, som jeg styler med en t-shirt eller en top – og så har jeg altid sneaks på til. Det er sporty, uden at være for sporty, og så er det bare behageligt!”.


Hvilke 3 Rethinkit styles er dine favoritter, og hvorfor?

Seamless leggings, seamless top og rullekrave Verna. Jeg elsker materialet, da det er meget behageligt. Derudover er jeg vant til at gå i basket træningstøj, som oftest er store shorts og t-shirts, så når jeg har min seamless leggings og top på, så føler jeg mig feminin og behageligt tilpas. Jeg elsker også at farverne er neutrale, så jeg kan altid mixe og matche med nogle farverige sneaks eller en farverig jakke udover”.


Sammensæt det perfekte basket outfit ud fra vores styles

Track shorts og jeres løse tee. Det er bevægeligt og behageligt”.


Hvilken funktion skal dit sportøj have?

”Sportstøj skal være noget, der føles rart at bevæge sig i, og hvor jeg kan føle mig feminin”.

Læs videre

om at drømme stort og arbejde sig hen mod det

Enna Pehadzic

Mød 25-årige Enna, der er bosat i København og til dagligt er professionel basketballspiller. Allerede som 16-årig flyttede Enna hjemmefra for at udleve sin drøm som basketballspiller, og hun har siden både spillet i Italien og USA på professionelt plan.


Læs mere her

Emilies Rethinkit favoritter

Det rette sæt træningstøj bliver automatisk en motivationsfaktor for Emilie Hage, når hun selv træner eller underviser andre. Her er seamless-sættet og tracksuitet perfekt, da det både er funktionelt og nemt kan kombineres med hverdagstøjet.  


Se Emilies favoritter her