Madopskrifter

Træd ind i Rethinkit’s univers med madopskrifter, der er nemme at lave, nærende at spise og samtidig smager skønt.  

Det er den skønne og dygtige Helena Lien Nielsen, som står for opskrifterne. Til daglig arbejder hun med personlig træning, kost og livsstilsvejledning samt vaneændring og mindsetudvikling: “Jeg værdsætter en hverdag med balance, hvor der er plads til yoga, meditation, vægtløftning og styrketræning - og ikke mindst nærende mad, der giver min krop energi, og comfort foods, som gør mit madglade hjerte fuldt”. 

Vi håber, at du har lyst til at prøve opskrifterne af, og glæder os til at se dem komme til live i dit hjem.

Opskrift

Bananpandekager med nem æblekompot

En sand morgenmadsfavorit

Sunde bananpandekager er en af mine favoritter til morgenmad i weekenden eller på rolige morgener i ugens løb. Når tiden er til det, elsker jeg at lave æblekompot til - især i efteråret, hvor sæsonen for æbler er på sit højeste.


Se opskriften her

Opskrift

Efterårsret med kikærter, græskar og kålsalat

Sund frokost, aftensmad eller madpakke med årstidens grøntsager

Hvis du ligesom jeg ikke er meget for kedelige salater, så vil du elske denne opskrift, hvor der hverken er sparet på smag, tekstur eller de sunde elementer.


Se opskriften her

Opskrift

Granola med valnød og kanel

Sprød, nærende og nem granola

Kender du også til de travle hverdagsmorgener, hvor tiden til at forberede et lækkert og nærende morgenmåltid er knap? Så er denne opskrift noget for dig! Du får her min bedste opskrift på hjemmelavet granola - uden andet tilsat sukker end lidt honning og vanilje paste, lavet med mættende havregryn, kerner, frø og nødder.


Se opskriften her

Opskrift

Cremet tomatsauce med squash og linsepasta

Nem aftensmad, der mætter og nærer dig

Hvis du ligesom jeg er vild med lækre pastaretter, nem hverdagsmad og en god tomatsauce, så er du landet det rigtige sted. Denne opskrift på pasta med cremet tomatsauce er en skøn måde at få masser af protein på som vegetar, når der bruges linsepasta i retten.


Se opskriften her