Nurture yourself

Velkommen til en selvkærlig serie af indlæg med fokus på mindfulness og de gode rutiner i hverdagen. Helena Lien vil de næste fire afsnit forklare og uddybe, hvilke værktøjer du kan bruge i din hverdag til netop at skabe dit bedste liv.

Helena er Personlig Træner og Mindset Coach med fokus på livsstilsvejledning, træning og kost samt selvkærlige rutiner. Du kan følge hende på Instagram @helena__lien for mere inspiration til en hverdag fyldt med egenomsorg og balance.

afsnit 1

Skab dit bedste liv

I første afsnit af 'Nurture yourself' forklarer og uddyber Personlig Træner og Mindset Coach, Helena Lien, begrebet 'Positiv psykologi', og hvordan du med dette værktøj kan skabe dit bedste liv.


Læs mere her

AFSNIT 2

HVAD ER DET GODE LIV FOR DIG?

I andet afsnit af 'Nuture yourself' deler Helena værktøjer og reflektionsspørgsmål med udgangspunkt i positiv psykologi, der kan hjælpe dig til at besvare hvad det gode liv er for dig


LÆS MERE HER

AFSNIT 3

START DIN DAG MED INDRE RO

I det tredje afsnit af 'Nurture yourself' deler Helena sit bedste bud på en god og selvkærlig morgenrutine med velvære og ro, samt en nem og nærende opskrift på overnight oats.


LÆS MERE HER