Vores favoritter

Hos Rethinkit elsker vi at se jer i vores designs, men hvilke Rethinkit styles er mon jeres favoritter?  

Vi har spurgt ind til, hvordan Rethinkit bedst styles med hverdagsgarderoben, hvilke funktioner træningstøj skal have og hvad der er deres favoritter - Og disse seje kvinder har svaret. 

Emilies Rethinkit favoritter

Det rette sæt træningstøj bliver automatisk en motivationsfaktor for Emilie Hage, når hun selv træner eller underviser andre. Her er seamless-sættet og tracksuitet perfekt, da det både er funktionelt og nemt kan kombineres med hverdagstøjet.  


Se Emilies favoritter her

Ennas Rethinkit favoritter

For Enna Pehadzic skal træningstøj være bevægeligt og funktionelt, da hun som professionel basketballspiller oftest er iført store shorts og t-shirts og elsker derfor den feminine kontrast som Rethinkit tilbyder.


Se Ennas favoritter her

Aviajas Rethinkit favoritter

For Aviaja Asa skal tights og toppe sidde til, når hun dyrker yoga, pilates og reformer, så træningstøjet bliver hvor det skal, når hovedet hænger nedad under en downward facing dog. Og så er det jo bare en bonus, hvis man både kan have det på før, under og efter træning.


Se Aviajas favoritter her

Mettes Rethinkit favoritter

For Mette Karrebæk skal træningstøj være nemt og alsidigt – der er jo større chance for at man får bevæget sig lidt i løbet af dagen, hvis man allerede har noget af træningstøjet på. Den behagelige sports-bh fra Rethinkit er hvert fald blevet en fast del af hverdagsgarderoben, så hun er et skridt tættere på løbeturen.


Se Mettes favoritter her