Vores favoritter

Mettes favoritter

For Mette Karrebæk skal træningstøj være nemt og alsidigt – der er jo større chance for, at man får bevæget sig lidt i løbet af dagen, hvis man allerede har noget af træningstøjet på. Den behagelige sports-bh fra Rethinkit er hvert fald blevet en fast del af hverdagsgarderoben, så hun er et skridt tættere på løbeturen.    

Se Mettes Rethinkit favoritter her.


Hvordan styler du Rethinkit i hverdagen?

”Jeg bruger rethinkit hver dag uanset om jeg er hjemme, på arbejde, dyrker sport eller skal ud. Sjældent i komplette outfits, men som elementer af mit outfit. Men jeg har næsten med 100% sikkerhed en af vores sports-bh’er på. De sidder godt på mig og er feminine og elegante samtidig med det er nemt for mig at transformere til sport. Hvis jeg skal skifte til sportstøj og skal have alt mit tøj af for at blive klar, minimerer det chancen for, at jeg kommer afsted med ca. 90% - det er bare nemmere at tage en sports top på og et par løbesko, end at skulle skifte fra inderst til yderst.”

”Om sommeren bruger jeg meget et par ankel tights med en løs skjorte udover. Det skal være nemt, men samtidigt vil jeg gerne føle mig velklædt og godt tilpas. Det passer rigtig godt ind i mit liv pt.”

”Hvis jeg skal ud, er det nemt at skifte fra sneakers til stiletter, en rethinkit top og en blazer overarmen. Nemt – lige som jeg kan lide det.”


Hvilke 3 Rethinkit styles er dine favoritter?

”Lige nu er det vores Telma top – den er meget behagelig at have på og dens enkle og sømløse look gør, at den er så nem at bruge under alle slags overdele. Den er også fin med en åben skjorte udover og et par højtaljede jeans eller tights. Jeg elsker vores track shorts med enten bare ben eller med et par ankel tights til. Og så bor jeg nærmest i vores oversize sweat hoodie, som er lavet i en superblød og vamset kvalitet."


Hvad er det perfekte Rethinkit outfit?

”Det perfekte outfit må være et par ankel tights med petra shorts over, Sally sports bra med en Alice top, en blazer og et par sandaler – af med jakken og på med sneakers, og så er jeg klar til padel tennis, som jeg er blevet helt bidt af. Det er vigtigt for mig, at tøjet har funktion, så jeg både kan bruge det på arbejde og til træning efterfølgende uden at skulle skifte, da der er fart over feltet i min hverdag”.


Hvilken funktion skal dit træningstøj have?

”Det skal først og fremmest være funktionelt og flatterende. Med det mener jeg at metervaren og pasformen skal være behagelig at have på og blive siddende hvor det skal. Så skal det være fugt transporterende og hurtigt tørrende, så det er rart at have på inden, under og efter træning. Og så skal der være de rigtige detaljer, der gør det funktionelt. Men når det er sagt, så er det næsten lige så vigtigt for mig, at det komplimenterer min krop og gør, at jeg føler mig tilpas.”

Læs videre

om ønsket om at finde balancen i en travl hverdag

Mette Karrebæk

Mød Mette Karrebæk, der er Creative Director hos Rethinkit Studios, hvor hun til dagligt er med til at kreere de smukke drops.

I dette interview har vi fået fornøjelsen af at stille Mette nogle spørgsmål for at blive klogere på en af de seje kvinder, der står bag Rethinkit.


Læs mere her

Aviajas rethinkit favoritter

For Aviaja Asa skal tights og toppe sidde til, når hun dyrker yoga, pilates og reformer, så træningstøjet bliver hvor det skal, når hovedet hænger nedad under en downward facing dog. Og så er det jo bare en bonus, hvis man både kan have det på før, under og efter træning.


Se Aviajas favoritter her