Materialer


Vi har omhyggeligt udvalgt de materialer, som vi mener passer bedst til vores design. Her kan du læse mere om de forskellige materialer, der er benyttet til vores produkter, og hvordan man bedst passer på dem. Vi foreslår, at du tjekker vaskeanvisningerne syet ind i tøjet inden du vasker det. Hvis du vil lære mere om, hvordan du passer godt på dit tøj, kan du læse vores guide til tøjpleje her. 

Recycled polyester

For at give nyt liv til et genanvendt produkt fremstilles genanvendt polyester ved at smelte og spinde eksisterende plastflasker til en ny tråd. Ved at bruge genanvendt polyester, kan vi reducere brugen af ​​nye kemikalier. Genanvendt polyester er et holdbart og slidstærkt materiale, som er perfekt til træningstøj. Vi benytter os af genanvendt polyester i vores træningstights, da det er hurtigtørrende, bevarer pasformen og er nemt at tage sig af. Vores recycled polyester er GRS (Global Recycle Standard) certificeret. Dette certifikat sikrer gennemsigtighed i vores produktion, gode arbejdsforhold og at den skadelige miljømæssige og kemiske
påvirkning minimeres.

Vores produkter, som indeholder genanvendt polyester, skal vaskes i vaskemaskine ved 30°C og skal kun stryges og tørretumbles ved lave temperaturer. Vend dit farvede tøj på vrangen, når det vaskes, for at bevare tøjets farve og print. Når du vasker tøj, som indeholder syntetiske fibre såsom polyester, anbefaler vi, at du benytter en vaskepose fra Gruppyfriend eller et lignende mærke. Denne slags vaskeposer er lavet til at beskytte dit tøj og forhindre mikroplast i at blive vasket ud i miljøet.

Økologisk bomuld

Vi benytter os af certificeret økologisk bomuld i vores produkter, da vi har fokus på at reducere brugen af ​​kemikalier. Økologisk bomuld er en naturlig fiber, som vi bruger i vores sweatsuits, da det er blødt og behageligt at have på. 

Vores økologiske bomuld er produceret hos leverandører, der er certificeret af Global Organic Textile Standard (GOTS). Dette sikrer en gennemsigtighed i produktionen og at vores bomuld rent faktisk er økologisk.

Vores produkter, som indeholder økologisk bomuld, skal vaskes i vaskemaskine ved 30°C og skal kun stryges og tørretumbles ved lave temperaturer. Vend dit farvede tøj på vrangen, når det vaskes, for at bevare tøjets farve og print. 

Linned

Linned er lavet af naturlige fibre fra en hørplante. Det er behageligt at have på i varmt vejr, da linned er et let, blødt og hurtigtørrende tekstil. Vi bruger linned i nogle af vores toppe og T-shirts, da det er et stærkt og holdbart materiale, som får tøjet til at holde længere. 

Vores produkter, som indeholder linned, skal vaskes i vaskemaskine ved 30°C og skal kun stryges og tørretumbles ved lave temperaturer. Vend dit farvede tøj på vrangen, når det vaskes, for at bevare tøjets farve og print.

Recycled nylon

Ved at bruge genanvendt nylon støtter vi nye genbrugsstrømme, da produktionen af nylon koster meget energi. Genanvendt nylon er en syntetisk fiber fremstillet af genvundet affald fra forbrugsvarer og er en holdbar og strækbar fiber. Vi benytter os af genanvendt nylon, også kaldet genanvendt polyamid, i noget af vores træningstøj, da det bevarer pasformen og er nemt at tage sig af.  

Vores recycled nylon er GRS (Global Recycle Standard) certificeret. Dette certifikat sikrer gennemsigtighed i vores produktion, gode arbejdsforhold og at den skadelige miljømæssige og kemiske påvirkning minimeres.

Vores produkter, som indeholder genanvendt nylon, skal vaskes i vaskemaskine ved 30°C og skal kun stryges og tørretumbles ved lave temperaturer. Vend dit farvede tøj på vrangen, når det vaskes, for at bevare tøjets farve og print. Når du vasker tøj, som indeholder syntetiske fibre såsom nylon, anbefaler vi, at du benytter en vaskepose fra Gruppyfriend eller et lignende mærke. Denne slags vaskeposer er lavet til at beskytte dit tøj og forhindre mikroplast i at blive vasket ud i miljøet. 

Merinould

Merinould er en naturlig fiber, som er perfekt som et ekstra lag inderst på kroppen, da det er blødt og behageligt mod huden. Det har den unikke kvalitet, at det kan absorbere lugten fra sved. Det betyder, at du ikke behøver at vaske det så ofte, hvilket gør, at tøjet holder længere. 

Ulden kommer fra mulesing frit landbrug, hvor dyrevelfærd er i fokus. Det er også RWS (Responsible Wool Standard) certificeret, hvilket sikre, at ulden kommer fra gode og ansvarlige farme.  

Vores produkter, som indeholder merinould, skal håndvaskes ved omkring 30°C med et skånsomt vaskemiddel tilegnet uld. Uld skal dog vaskes så sjældent som muligt. Efter det er vasket, skal det tørres fladt mellem to håndklæder og formes til dens oprindelige pasform.  

TYVEK

Vi benytter os af Tyvek til vores emballage, som er et holdbart og let produkt med høj densitet, der er fremstillet af 100% polyethylenfibre af DuPont. Det er 100% genanvendeligt, og vi opfordrer dig til at genbruge det igen og igen, da det er vandtæt og slidstærkt. Det produceres med varme og tryk og har en tekstillignende blød struktur, der beskytter dens indhold.