Rethinkit Journals

Velkommen til Rethinkit Journals!

Her kan du finde spændende Journals fra kvinder, der inspirerer os, nærende madopskrifter, selvkærlige tips og alle jeres Rethinkit favoritter.   

Med Rethinkit Journals vil vi skabe et rum, hvor vi kan dele vores tanker og erfaringer med hinanden om det, der giver os glæde i hverdagen, og det der udfordrer os. Hos Rethinkit hylder vi alle livets mange facetter og skaber designs, der er lavet til at blive levet i. Rethinkit er lavet af kvinder for kvinder og vil gerne invitere dig til at blive en del af fællesskabet, hvor der er plads til alle vores styrker og forskelligheder.

Rethinkit Journals er et fællesskab, som vil blive ved med at vokse og udvikle sig sammen med jer. Derfor ønsker vi at inddrage jeres hverdag og erfaringer. Følg os på Instagram (@rethinkit_studios) og bliv en del af fællesskabet.

Journals

Rethinkit er lavet af kvinder for kvinder. Hver dag bliver vi inspireret af alle de stærke kvinder omkring os.

I Rethinkit Journals har vi fået fornøjelsen af at snakke med nogle af disse seje og modige kvinder. Tak fordi I vil lukke os ind og dele ud af jeres erfaringer.


Læs mere her

Madopskrifter

Træd ind i Rethinkit’s univers med madopskrifter, der er nemme at lave, nærende at spise og samtidig smager skønt.  


Se opskrifter her

Self-care made simple

Det kan til tider være svært at prioritere egenomsorg i en travl hverdag. Derfor har vi samlet nogle nemme sundhedshacks, som du kan gøre brug af i løbet af din dag.   

I denne serie af selvkærlige videoer, vil Prudence Davis komme ind på emner såsom vejrtrækning, taknemlighed, stress, bevægelse og alle de ting, som du kan gøre for at vise dig selv omsorg i hverdagen. 


Lyt med her

Vores Favoritter

Hos Rethinkit elsker vi at se jer i vores designs, men hvilke Rethinkit styles er mon jeres favoritter?  

Vi har spurgt ind til, hvordan Rethinkit bedst styles med hverdagsgarderoben, hvilke funktioner træningstøj skal have og hvad der er deres favoritter - Og disse seje kvinder har svaret. 


Se favoritterne her