Tøjpleje-Guide

Vi vil gerne sikre os, at dit tøj holder sig pænt så længe som muligt og bliver passet godt på. Vores produkter er designet til at holde en livstid, men du kan hjælpe dit tøj med at nå dets fulde potentiale ved at følge denne guide til tøjpleje og vaskeanvisningen i tøjet.

Vask sjældnere og elsk længere

Det er meningen, at dit tøj skal elskes og tages i brug, men prøv at undgå at vaske det hver gang det har været brugt. Et godt alternativ kan være at lufte tøjet mellem vaskene for at holde det friskt længere. Det meste af vores tøj kan vaskes ved lave temperaturer som 30 grader, hvilket er mildere ved dit tøj og miljøet. Når du vasker tøj, som indeholder syntetiske fibre såsom polyester eller nylon, anbefaler vi, at du benytter en vaskepose fra Gruppyfriend eller et lignende mærke. Denne slags vaskeposer er lavet til at beskytte dit tøj og forhindre mikroplast i at blive vasket ud i miljøet. Du kan også passe på dit tøj ved at lufttørrer det efter det er vasket, hvilket giver tøjet et længere og mindre rynket liv.

Følg vaskeanvisningen i tøjet

Ved altid at føle vaskeanvisningen, der er syet ind i tøjet, kan du sikre dig, at dit tøj får den bedste pleje. For at lære mere om de forskellige materialer, der er brugt i vores produkter og hvordan du bedst kan passe på dem, se listen over materialer her.